RO Study
👤
Vcojocaru
Vcojocaru
29-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Ajutor ajutatima va rog 15 puncte
Răspuns :
Andreealuiza16
Andreealuiza16
29-04-2020
ascuțite: DOC, BOA, EOF, COB, DOE
obtuze: FOA, COF, DOA, EOB
alungite: EOA, FOB
drepte: COA, DOB, COE, DOF
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.In Dreptunghiul ABCD Se Construieste Perpendiculara AM Perpendicular Pe BD , M ∈ (BD). Daca BM=8cm Si DM=2cm, Calculati AM Si Aria Dreptunghiului ABC.(va Rog
Care Este Propozitia Atributiva Din Fraza De Mai Jos?Si Prin Ce Se Introduce? :Nu-i Cunosc Pe Toti Cati Au Sa Vina De Ziua Tatalui Meu,care Este De Sfantul Stef
Analizeaza Cuvintele:unu,trei
Descrie Un Riu Din Eurasia Conform Algoritmului1. Denumirea Riului2.Lungime3.dorectia Riului4. Teririul Traversat (unit De Relief)5.gura De Varsare6.tipul De Al
Adunand Un Numar Scris Cu Doua Cifre Cu Un Numar Scris Cu O Cifra. Maria A Obtinut Ca Suma Un Numar De 3 Cifre, Cu Ultima Cifra 6. Ce Numere putea Aduna Maria
Comenteaza In 5-7 Randuri Unmatoarea Strofa De Mihai Eminescu"Neguri Albe, StraluciteNaste Luna Argintie,Ea Le Scoate Peste ApeLe Intinde Pe Campie;"
Heii , Imi Puteti Face Si Mie O Compunere Sau Sa-mi Dati Niste Idei Despre O Intamplare Reala Sau Imaginara Petrecuta In Timpul Unui Concurs? (10-15 Randuri) Va
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Ca Nustiu Cum Sa Fac Proiectul La Biologie Despre Ecosistem Va Rog Sa Ma Ajutati
Pentru O Ming De Fotbal Si O Racheta De Tenis S-au Platit 599.Mingea De Fotbal Costa Cu 55de Lei Mai Putin Decat Jumatate Din Pretul Rachetei De Tenis . Afla Ca
Ce Argumente Are Nica Impotriva Plecarii La Socola?