RO Study
👤
Georgeee718
Georgeee718
29-04-2020
Studii sociale
a fost răspuns
Va rog dau coroana!!!!!!
Răspuns :
Snejanaturcanu26
Snejanaturcanu26
05-05-2020
Răspuns:
1 clientii
2 produse de calitate
3 proprietarul
4 profitul pe care il are ( banii)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgeent Sa Fie Superr
Pe Ecranul Unui Computer Apar La Un Loc Toate Numerele De La 1 Până La 2018, Adică 1 2 3 4 5...2017 2018.Care Este A 300 -a Cifra Scrisă Pe Ecran ,știind Că Num
Într-un Vas În Formă De Cub Sunt 75 Decimetri Cubi De Apă Calculați Muchia Cubului Știind Că Apa Se Ridică Doar Până La 3/5 Din Înălțimea Vasului URGEEEENT
Radu Preferă Jocurile Matematice Pe Computer. El Descoperă Jocul Comoara. •Calculeaza Cate Kilograme Cântărește Comoara Adunând Masele De Pe Traseul Marcat Prin
Scrie In Casetă Da Sau Nu1.viticultura Este O Ramură A Agriculturii Care Se Ocupă De Creșterea Vitelor 2.industria Extractivă Este O Ramură A Industriei Care
Compune Probleme Prima Cu 7×3+45 A Doua Cu 91-6×8
Completeaza:Ex7 Va Rooog Repede!
Adina Coase Dantelă Pe Marginea Unei Fețe De Masă Știind Că Fața De Masă Are Forma Unui Pătrat Iar Adina A Folosit 8 M De Dantelă Află Ce Lungime Are Fiecare La
Analizează Subiectele Și Predicatele :eu Am Fost, Tu Știi, Eu Am Vizitat, Nu Știam, Casa S A Inaugurat
Corina Are De Citit O Carte De 450 De Pagini .In Prima Saptamana A Citit 166 De Pagini ,in A Doua 249 De Pagini.A Terminat Cartea?Justifica Raspunsul .