RO Study
👤
Iuliaana219
Iuliaana219
28-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Urgent , dau 5 steluțe
Răspuns :
Mikivlad
Mikivlad
28-04-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[tex]f(x) = -3x^{2} +4x-1[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Rezolve In Multime Numerelor Reale Ecuatia [tex]log_{2} X+ Log_{4} X +log_{8} X=11/6[/tex]
Am Un Exercitiu Care nu Pot Sa Oun De Ex 2 Supra 2 Cum Pot Pune Linia D Efractie Ca Nu Stiu Daca Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos.
Am Nevoie De Un Cvintet Despre Ochi Si Unul Despre Limba.Imi puteti Realiza Cele Doua Cvintete?(1 Vers:un Subst. 2 Vers:doua Adj. 3vers:trei Vb La Gerunziu 4v
Use Thenpompts To Make Sentences 1.seals/clap/lumcjtime. They Seals Are Clapping.They Always Clap At Lunchtime. 2.monkeys/have Lunch/1o'clock. 3.hippos/habe A B
Analizati.mi Sh Mie Toate Cuvintele Din Urmatoarea Propozitie : INTINDE BRATUL CU UN GEST AUTORITAR DE COMANDANT. Va Rooog Sa Ma Ajutati , Aveti Tim 10 Minute P
Cel Mai Mic Numar Par De Trei Cifre.care Contine In Scriera Sa Cifra 6
Un Comerciant De Legume Cumpara Cartofi De La Tarani An Saci De Cate 50kg,11saci De La Unul Si 8 De La Altul .goleste Saci Si Sorteaza Cartofi An 3 Gramezi Pe C
Intr-o Urna Sunt 16 Bile Negre Si 28 Bile Albe.se Extrage O Bila.Probabilitatea Ca Bila Extrasa Este Sa Fie Alba Este Egala Cu............
1 . Gasiti Complementele Directe Din Urmatoarele Enunturi : A) Personalul Trenului Umbla Forfota Examinand Rotile Tamponate Cu Toata Presiunea . B) Ochii Ei Mic
Toate Numerele De Forma 5ab Care Au Suma Cifrelor 8