RO Study
👤
Iurkadenisa
Iurkadenisa
12-03-2015
Limba română
a fost răspuns
analizati cuvantul lui
Răspuns :
Gfdg
Gfdg
12-03-2015
lui= pronume personal, persoana 3, numar singular, forma accentuata. (trebuie contextul ca sa precizezi cazul si functia sintactica)
Sper ca ti-am fost de ajutor!!!!!!!!!!! O zi buna!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Ca Rog!!Un Resort Co Constanta Elastica De 10 N/m, Actionand Orizontal Asupra Unui Conductor Rectiliniu De Lungime Egal Cu 5 m, Situat La Fel Orizontal,
PLS HELP Construiti O Fraza Care Sa Aiba In Structura O CZ + PP +CD Merci Anticipat!
Explică Noţiunea De Ape Curgătoare.
Imaginativa Ca Sinteti Conducatorul Unei Fabrici De Confectii...cu Ce Agenti Economici Veto Stabili Legaturi De Productie Pentru Ca Fabrica Ds Functioneze Cit M
Write A Half Page Paragraph To Say How You Imagine Life In Romania In The Future
Buna .....Am Nevoie De Ajutor Comentatii Fraza :E usor a Scrie Versuri\Cind Nimik Nu Ai A Spune
Bianca Isi Propune Sa Citeasca O Carte In 15 Zile .Citeste Insa Cu 4 Pagini Mai Multe Pe Zi ,astfel Incat Termina Cartea In 12 Zile.Cate Pagini Avea Cartea?
Un Comerciant Plateste Suma De 3,850 Lei In Bancnote De 50 Lei Sau 100 Lei . Aflati :a) Numarul Maxim De Bancnote Cu Care Poate Sa Plateasca Suma ;b) Numarul Mi
1)Construieste O Propozitie Subordonata Cauzala Introdusa Printr-o Locutiune Conjunctionala.2)Rescrie Predicatele Din Enuntul Urmator Si Precizeaza Felul Lor:
Comentariu la Fraza e Usor a Scrie versuri cind Nimic nu Ai A Spune