RO Study
👤
Nokia23
Nokia23
28-04-2020
Matematică
a fost răspuns
rezultatul calcululu8 8-6-6:2
Răspuns :
Marinn123123
Marinn123123
28-04-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
-1
Answer Link
CosmoteRo
CosmoteRo
28-04-2020
Răspuns:
8-6-6:2=
8-6-3=
2-3=
-1
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Seara! Vă Rog Să Mă Ajutați La Engleză Calsa 10 D. Dau Coroană Exercițiul 8
Un Referat Cu Titlui Avantajele Lemnului, Si Sa Scriu Avantajele Lemnului In Comparatie Cu Alte Materiale
4. Alege Forma Corectă: Desface/Desfă Cadoul! Fifi Calm! Nu Cit/citii Lecția! ET Se Aşează Aşază. Eu Dormii Dormi Bine. E Bine A Fii/fi Plăcut De Toți Trecut Im
Cuvânt Asemanator Cu Nestingheriți
Caracterizare Personajului Ela Din Prima Noapte De Dragoste Întâia Noapte De Război Din Textul Dat Vrea Să-mi Arunce Cartea De Pe Mescioara În Cap ,dar Sar Ma
16. Sala De Spectacole A Şcolii A Fost Împodobită Cu 168 De Baloane. Dintre Ele, 1 3 Sunt Roșii, Din Rest Sunt 4 Albastre, Iar Cele Galbene Rămase Reprezintă Su
76 2. A) Scrieți Pe Baza Imaginilor, Timp De Două Minute, Cât Mai Multe Îmbinări Substantiv + Adjectiv. B) Redactați Un Dialog (din Patru-şase Replici) Între Pe
13 Now Write A Letter To Your Friend And Tell Him/her Where You Are And What You Are Doing. Use The Words Below. Listen To Music Play Volleyball Break Dance Tak
2 7 8 9 V. Descoperiți Cuvintele Încrucișate. 3 10 11 5 6 4 1 2 Pare Ar Avea 1. Materialul Din Care Este Confecționat Tubul Termometrului. 2. Scară De Temperatu
1. Care Sunt Binefăcătorii Noştri? 2. Cum Ne Putem Manifesta Recunoştinţa fata De Cel Care Ne Fac Bine? rației Sale. 3. Ce Exemplu De Recunoştinţă Învăţăm din S