RO Study
👤
Biojocuri
Biojocuri
28-04-2020
Biologie
a fost răspuns
ce animale se hranesc din morcov
Răspuns :
Madalinadudas43
Madalinadudas43
28-04-2020
iepurele,capra,caprioara
Sper ca te-am ajutat!!!
COROANA???
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8. În Propoziția „Pădurea Bâtrână Veghează Peste Dealuri Înalte, Peste Văi Adânci." Există: A) Opt Părți De Propoziţie; B) Șapte Părți De Propoziţie; C) Nouă Pă
9 In Gradina Bunici Au Inflorit Brindusele Și Ghiocei. Câte Greseli Ai Descoperit În Propoziția Scrisă De Scufița Roșie? A. 3 Greseli B. 4 Greseli C. 5 Greşeli
Menționează Care Sunt Precursorii Lui Caragiale La Conducerea Teatrului Naţional,utilizând Informațiile Din Textul Dat. Vă Rog Urgent Îmi Trebuie Luni
Puteti Rezolva Cat Mai Repede Posibil??
Construiți Fraze Care Sa Conțină Doua Propoziții (propoziție Principala, Propoziție Subordonată) Propozițiile Subordonate Sa Fie Introduse Printate Elementele D
5.Construiește Triunghiul ABC Știind Că AC= 4cm,BC=6cm, Și Lungimea Medianei AM Este Egală Cu 6cm ,M €BC.
B Calculați Media Aritmetică A Numerelor: A = ((−4)³)* : (−4)³ : 2, B = (-7) - (-7): [(-7)]+13 Şi C=1-2+3-4+5-6+...+19-20. Va Rog Repede
3 Nu Ilustrează Polisemia Cuvântului Subliniat În Secvenţa: Apoi Am Auzit Vocea Lui Peter Strigând În Coșul 2 Puncte sobei:,,Sâc Că Nu Vin Jos!" Enunţul: a) Ad
15 Scrie O Compunere Cu Titlul „Ciobănaşul Cel Istet", În Care Personajul Principal Să Fie Tudorel. În Compunerea Ta Vei Respecta Următoarele Cerinţe: • Vei Ț
Reportaj Hora Din Satul Pripas Din Cartea Ion Pe Baza Acestei Fise, DAU PUNCTE!!!!