RO Study
👤
Ccxx
Ccxx
27-04-2020
Fizică
a fost răspuns
Vă rog frumoas dau coroana
Răspuns :
Threepmshadow
Threepmshadow
27-04-2020
Răspuns:
4c, 5b, 6a, 8b, 9c, 10b
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nu Stiu Cum Sa Scot Din Text Epitetul Si Personificarea
Părţi De Propoziţie:-predicat-subiect-complement-atributParti De Vorbire:-verb-substantiv-adjectiv-adverb -pronume-numeral-prepozitie-conjunctie-interjectieFigu
Va Rog Sa Ma Ajutati La Inca 2 Probleme:1.O Substanta A Cu M=180 Reactioneaza Astfel; Cu Reactiv Tollens, 1.8g Din A Formeaza 2.16g Ag; Cu CH3COCl, Se Obtine Un
Am O Intrebare. Sa Luam Fraza: | Eu Am Dansat Cu Baiatul | [ Care M-a Invitat ]. " Care " Ca Valoare Morfologica E Adjectiv Pronominal Relativ, Dar Ca Functie
Care Sunt Trasaturile Nuvelei?Si Definitia?
Ce Marcheaza Fiecare Semn De Punctuatie?Ex: Virgula, Semnul Intrebarii, Exclamarii... S.a ...
"DINTRE" E Prepozitie Compusa Sau Prepozitie Simpla?La Varianta Speciala M-am Uitat Pe Barem Si Scria Ca E Compusa,dar Eu Stiu Ca E Simpla...
Va Rogg Muult De Tot Ajutati-maa.Maine Dau Evaluarea Nationala La Lb. Romana Si Vreau Sa Stiu Asa: Rolul Cratimei, Genul Liric, Genul Epic... Pastelul :( Va Rog
Care Este Misterul Infloririi Ciresului?(explicatie)am Cautat Pe Net Dar Nu M-a Ajutat Cu Nimic...
Ce Functie Sintactica Si Valoare Morfologica Are cuvantul 'de Asemenea' Din Propozitia: De Asemenea , Sunt Si Prezentari De Moda Cu Animale ??