RO Study
👤
Fahsgs
Fahsgs
27-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog mult e urgent ofer 60 puncte pt ex 7 si 8
Răspuns :
Mikivlad
Mikivlad
27-04-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. Alege Solutia Corecta De Analiza A Cuvantului Subliniat Din Enuntul: „Ce Bibliografie Vi S-a Recomandat Pentru Examenul De Limba Romana?” a. Pronume Interog
Varog Gasiti Cautatati 5 Diverse Riscuri De Origine Naturala.Varog Imi Trebuie Super Urgent Dau Coroana Si 100points!
Calculează 1 Supra 3 Plus 2 Supra 4 Plus 3 Supra 5 Minus 4 Supra 6 Plus 10 Supra 100 Închidem Paranteza Ori 0 Plus 3 Supra 4 Minus 2 Supra 4 Egal
Hei, Am Scris Izomerii Pentru C7H16, Dar In Loc Sa Am 11 Izomeri, Am 12, Cumva Structura 2,2-dimetilpentan Nu Exista?
2. Traduis:Les Gens Prennent Place Sans La Salle De Spectacle.La Place Rouge, À Moscou, Est Visitée Par Beaucoup De Touristes,
2,3,4,5,7 Urgenttttttttt
Într-o Livada Sunt 84 De Peri Și Meri .merii Sunt De 3 Ori Mai Mulți Decât Perii.Aflacati Pomi Sunt In Livada
Scrie Fracția Corespunzatoare Părții Colorate Din Fiecare Desen .
15 Toți Copiii Au Drepturi Egale. Scrie O Scurtà Compunere In Care Så Enumeri Câteva Dintre Acestea Dă-i Un Titlu Potrivit. In JoacaVa Rog Ajutati Ma Urgent!dau
3. Bunicul Are Cu 9 Mai Multe Curci Decât Rațe, Găini De Două Ori Mai Multe Decât Curci, Gâște Cu 30 Mai Puține Decât Găini, Adică 12. Câte Păsări Are Bunicul?