RO Study
👤
Sarra3333345
Sarra3333345
27-04-2020
Limba română
a fost răspuns
5;6 va roggggg urgent
Răspuns :
Barbie200075
Barbie200075
27-04-2020
5. Eram cuminte—propoziție principala și încercam să fac toate sarcinile pe care mi le dădea mama.—propoziție subordonata predicativa
6. E bine când înveți.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Îmi Poate Explica,cum Aflu Felul Unei Propozitii? Adică Cum Aflu Dacă E Subiectivă,atributivă,etc. Pun Intrebarea Și Tot Nu-mi Dau Seama.
Functie Sintactica Si Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima Cuvintele : Aduc In Discutie " Problemele" Actuale. Si Propozitia : Iar In "multe" Orase. 20 P !
Daca Un Rubinet Umple Un Bazin In 16 Ore Atunci In Cate Ore Ar Umple 4rubinete Acelasi Bazin
Care Este Rolul Cratimei In Structura "s-au Sa Ne Mai Bata Viscole ."
Va Rog Frumos...daca Ioana Isi Mareste De 2 Ori Colectia De Servetele Atunci Va Avea Ci 128 Servetele Mai Mult Decat Doua Cincimi Din Numarul De Servetele Init
Care Este Numitorul Comun?
Se Consideră Patrulaterul ABCD Cu Vârfurile A(-5;-3),B(-3;5),C(1;7),D(5;-1).Sa Se Arate Că Patrulaterul Care Are Vârfuri Mijloacele Laturilor Patrulaterului ABC
10 Substantive In Franceza La Plural Care Sa Se Termine În Al. Va Rog. Repede. Mulțumesc Mult!
Ajutor Daca Ati Facut Pronumele Si Adjectivul Pronominal Posesiv Ajutati-maAlege Răspunsul Corect .
Sa Se Gaseasca 3 Numere Consecutive A Caror Suma Este 33