RO Study
👤
Marianagoran
Marianagoran
27-04-2020
Engleza
a fost răspuns
Va rog nu știu ce sa fac
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-04-2020
Răspuns:
Puts
Keeps
cookes
makes
kills
paints
moves
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți Fracțiile Rezultate În Urma Simplificării (x>0):a)[tex] \frac{ \sqrt{6} }{2 \sqrt{3} }^{( \sqrt{3} } [/tex]b)[tex] \frac{ {x}^{3} }{x(x + 1)}^{(x} [/
De La Text La Tema .Patru Nave De Marfa Trebuie Complet Încărcate Cu Containere Cubice(cu Latura De 1 M).Compartimentul De Marfa Al Fiecărei Nave Este De Douăze
1)Fie Cercurile [tex] C_{1}( O_{1},10 \: Cm) [/tex] Și [tex] C_{2}( O_{2},x \: Cm)[/tex] Tangente Exterioare.Determinați X € R,știind Că Lungimea Tangentei Comu
In Timpul Sistolei Ventriculare : A) Creste Presiunea Intraatriala. B) Scade Presiunea Intraventriculara C) Se Deschid Valvele Sigmoide D)se Relaxeaza Ventricul
Am Nevoie De Ajutor! Matematica, Clasa A 7-a Daca Am Modul Din 2-3, Ce Fac? |2-3| = ?
Caseste Expresi Frumuase În Cele Trei Fragmente
Problema 4 Cu Rezolvare Va Rog!
1)Fie Cercurile [tex] C_{1}( O_{1},10 \: Cm) [/tex] Și [tex] C_{2}( O_{2},x \: Cm)[/tex] Tangente Exterioare.Determinați X € R,știind Că Lungimea Tangentei Comu
Intreitul Unui Numar A Fost Marit Cu 7. Rezultatul Obtinut A Fost Marit De 8 Ori Iar Produsul Obtinut Micsorat Cu 7 , A Fost Micdorat De 5 Ori Obtinundu-se 29 .
Ajutor .Pentru A Ajunge În Tabăra La Munte ,un Grup De Copii Au Plecat Cu Autocarul Iar 15 Cu Masina Personala .stiind Ca In Tabara Au Ajuns 60 De Copii.cati Co