RO Study
👤
Acantha
Acantha
27-04-2020
Chimie
a fost răspuns
Mă poate cineva să rezolv această problemă?
Răspuns :
Lazycat22
Lazycat22
27-04-2020
Ti-am atasat raspunsul la problema mai jos.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Probabilitatea Ca , Alegand La Intamplare Un Nr Natural De Trei Cifre, Produsul Cifrelor Acestuia Sa Fie Egal Cu 8. Cu Explicație Ms.
Din 30 De Stupi Se Coloacteaza Din Fiecare Cate 7 Kg . Ei Sun Impartit In Borcane De Cate 4 Kg . Cate Kg Raman Pentru Ultimul Borcan . foloseste Impartie Cu Re
AM NEVOIE DE REZOLVARE URGENT ,LA FIECARE EXERCITIU DOAR SUBPUNCTUL A) .DAU FUNDA!!!
Dacă Sufăr De Defect Septal Ventricular Pot Face Copii? Pot Da Naștere A Mai Multor Copii? În Locul Unde Am Această Malformație Am Pus Un Petic... Dar.. Vreau S
27. Dacă M Si N Sunt Numere Naturale Impare,atunci:1/3•(-1)^m+n+2+1/4•(-1)^m +n-1/6•(-1)^m+(-1)^n+1clasa 6
Completează . Vântul ....... Strașnic Pe Călător Și Început Sa L .....cu Picături De .....amestecate Cu Zăpadă
1.Fie Triunghiul ABC Și Fie AM Bisectoarea Unghiului A (punctul M Situat Între B Și C). Dacă ∢ACB Are 63 De grade, Iar ∢BAM Are Măsura De 52 De Grade, Aflați mă
Cum Se Rezolva Aceste Exercitii?
Sa Se Calculeze Limita Urmatorului Sir : [tex]\lim\limits_{n\to+\infty} A_n,\unde\a_n=2^{-n}+n^{-2}[\tex]
Varog Din Suflet Ajutatima