RO Study
👤
Rahela52
Rahela52
26-04-2020
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor este urgent
Dau coroana
Răspuns :
Cristinacimpeap349rv
Cristinacimpeap349rv
27-04-2020
Răspuns:1. demn
2. aplauze
Explicație:
Sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Complete The Sentences Text With The Past Continous Or Past Perfect Form Of The Verbs.One Day They (walk)... Down The Street When A Young Man Suddenly Bumped
Daca Dintr-un Numar Natural Se Scade 15,rezultatul Se Dubleaza,apoi Se Scade 34,noul Rezultat Se Imparte La 11 Si Se Mai Adauga12 Se Obtine Numarul 18.Care Este
Fie ABCDA'B'C'D' Un Cub. Determinati Masura Unghiului Dintre AB' Si AD'.
Vreau Si Eu exemple De Epitete
Cuvântul Verzi să Fie În Propoziții În Cazurile Dativ Și Genitiv.
Help !!!Cu Respecatarea caror Legi Va Confruntati In Viata Voastra De Zi Cu Zi?Dati Exemple De Situatii In Are ati Remarcat Existenta Unor Astfel De Reglement
Puteti Sa-mi Analizati Sintactico Morfologic Cuvintele Din Uramatoarele Enunturi? 1.Anca Este Bolnava De Alaltaieri.-bolnava2.Vino Maine!-maine3.Ne Intaleam Di
AFLA CEL MAI MIC NUMAR NATURAL DE 5 CIFRE CARE INDEPLINESTE CONDITIILE: "" NU ARE CIFRE CARE SA SE REPEDE . "" ARE SUMA CIFRELOR SALE MAI MARE DECAT 19. "" ESTE
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Sa Completez Niste Propozitii In Franceza|?Il N'a Pas De Velo;il Prend Souvent .....de Son Cousin.ta Reponse Est Meilleure Que .....d
Buna Cine Ma Poate Ajuta Cu O Problema La Matematica??? Problema Suna Cam Asa:Un Elev Citeste O Carte, In Prima Zi Citeste O Treime Din Paginile Cartii, A Doua