RO Study
👤
Florentina08
Florentina08
26-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
29-04-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Oră Este? Scrie Ce Ora Arată Fiecare Ceas.Pe Prima Linia Scrieți Ora Ziua Iar Pe A Doua Seara.Va Rog Dau CORONA.
SUBIECTUL Al III-lea Scrieți Rezolvările Complete. (30 De Puncte) 1 (5p) 1. Un Turist A Parcurs În Prima Zi ⅓ Dintr-un Traseu, Iar În A Doua Zi, 15km. I-au Răma
What Is Love? Baby Dont A. Hurt Her B. Love Me C. Hurt Me
1 Lesson Four Circle The Words With The Sound/e/. Write Them On The Line. Make, Made, Had , Baby, Came, Come, Happy, Cake, Take, Took, Table, Apple
Pe Un Pescador (navă De Pescuit Oceanic) S-au Pescuit Intr-o Zitate De Scrumbi, De 3 Of Mai Multe Tone De Hering, Iar Ton - Jumătate Din Întreaga Cantitate De S
Se Consideră Un Triunghi Ascuțitunghic Isoscel ABC Cu Ab=ac Si Se Noteaza Cu H Piciorul Perpendicularei Di Varful B Pe Latura Ac Stiind Cs Bc=2•AH Arata Ca Triu
Temperatura Este O Proprietate ......
EXERCIȚIUL1 Doar Rândul 1 Și 2 (am Notat), Unde Am Pus „* ”. In Tabelul Următor L, L, H, A, M, A Laterală, A Totală, V Reprezintă Latura Bazei Mari, Latura Baze
Precizează Tipul Uman Căruia Îi Aparține Călătorului Din Balta Albă Din Punc- tul De Vedere Al Ocupației, Al Vârstei Şi Al Originii Sale. Ex- plică În Ce Fel
Answer The Questions.1 What Reasons Does She Give For Being Unhappy? 2 When Did The Girl Start Shoplifting?3 What Did The Therapist Suggest She Do?4 Why Did She