RO Study
👤
Mariabadea514
Mariabadea514
25-04-2020
Matematică
a fost răspuns
80% din x egal 19,6
Răspuns :
Cristina77petre
Cristina77petre
25-04-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
80%.............19,6
100%............x x=19,6x100:80=24,50
x=24,50
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Obtineti Grafic Imaginea Unui Obiect Intr-o Lentila Convergenta, Atunci Cand Obiectul Este Asezat:a) In Centrul De Curburab) In Focarul Obiect Va Rog, Ma Puteti
Spuneţi-mi Şi Mie, Vă Rog, Patru Adjective Compuse (nu Cromatice).
Stiind Ca Latimea Unui Dreptunghi Reprezinta 3 Supra5 Din Lungime Si Ca Semiperimetrul Dreptunghiului Este De 40 M Alfla Latimea Si Lungimea Dreptunghiului
Scrie Sub Forma De Fractie Ce Parte Dintr-un Kilometru Reprezinta:a) Un Decametrub) Un Hectometru
Buna ! Vreau Si Eu O Compunere De 10 -15 Randuri Cu Titlul ,,Tara Sperantei ,, , Ma Puteti Ajuta plss Dau Puncte :))
Intr-un Magazin Sunt Rochii Si Bluze. 135 Nu Sunt Bluze, Iar 76 Nu Sunt Rochii.Cate Rochii Si Bluze Sunt?
Cum A Flu Perimetrul Unui Romb Cand Stiu Aria 216 Cm² Si Lungimea Unei Diagonale 18 Cm.
Despre Un Unghi Ascutit Se Stie Ca Masurile Complementului Si Suplementului Sau Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 5 Si 2 Suma Masurilor Complementului Si Su
Adunand Deipartitul Cu Produsul Dintre Catul Si Impartitorul Unei Impartiri Se Obtine 84. Care Este Deimpartitul?
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Aceste Sisteme De Ecuatii.1. Sa Se Scrie Matricele Asociate Urm. Sis. De Ec:a) 3x + 5y = 7 8x - Y = 2b) x - 2y + Z = 1 4x +