RO Study
👤
Paveldavid
Paveldavid
25-04-2020
Studii sociale
a fost răspuns
Ajutorrrrrr va rog frumos e urgent
Răspuns :
Sabinamarcu4
Sabinamarcu4
25-04-2020
Explicație:
Sărăcie
Am auzit acest cuvânt de cele mai multe ori atunci când mă duceam sa le donez copiilor nevoiași alimente ai haine.
Pentru mine acest cuvânt înseamnă un lucru pe care nu îl dorește nimeni, un lucru trist
Opusul acestui cuvânt este bogăție, iar pentru mine înseamnă posibilitatea de a avea tot ceea ce îți dorești
Sper că te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Propozitii In Care Sa Folosesti Semnul Doua Puncte: A) Inaintea Cuvintelor Spuse De O Persoana:
Se Considera Functia [tex]f : (0 .+\infty}) ->R , F_({x}) = Lnx+ E^{x} [/tex]a) Aratati Ca [tex]f^{`}(x) = X[/tex]·[tex] E^{x} +1[/tex]
O Compunere Cu Titlul "O Zi De Vara La Munte"
Care E Diferenta Intre Multimea Nr Reale Si Cea A Nr Zecimale Si Complexe?
Familia Lexicala A Cuvintelor : Floare , Bucatar Si Taran
Descompune In Factori Primi Nr. 950 Si Determina Multimea Divizorilor Sai. Va Rog Ajutati -ma !!! Multumesc!!
Fie A,O,B Trei Puncte Coliniare In Aceasta Ordine.Semidreptele [OP,[OQ,[OT Impart Ungiul AOB In 4 Ung. Congruente ,Q€int (POT).Daca[OC Si [OD Sunt Bisect. Ung.
Vreau Si Eu O Sceneta Intre 2 Persoane Si Sa Fie Hazlie.
Mama,tata Si Fiica Au Impreuna 113 Ani.Tata E Cu 1 An Ami In Varsta Decat Mama,iar Fiica E Cu 32 De Ani Mai Tanara Ca Mama.Calculati Cati Ani Are Fiecare ;)
Cineva Ma Poate Ajuta Varog Ex 1 Conditiea.Inscrieti Toate Asocierile Pe Care Vi Lei Inspira Cuvintul Scoala.