RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-04-2020
Chimie
a fost răspuns
dau coroana!! am pus poza
Răspuns :
Natashavlasa
Natashavlasa
25-04-2020
Explicație:
c'am asa................
Answer Link
Adaatanase
Adaatanase
25-04-2020
1) NaCl+ H2O
2) 2HCl +Ca(OH)
3) NaSO4H
4)chiar nu stiu
5)HNO3
6)NH3
7) Mg(NO3)2 + 2H2O
8)NH4CN
9)MgCl2 +2H2O
10) HCl
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Piramida Triunghiulara Regulata Are Latura Bazei De 2rad6 Si Apotema De 3rad3. Calculati Tangenta Unghiului Format De Inaltimea Piramidei Cu O Fata Laterala
5 Completeaza Schema Următoare: Va Rog Repede
Dati Exemplu De Trei Perechi De Drepte Secante
XII.3.103. La O Cantină Şcolară S-au Adus 90 De Litri De Lapte. În Prima Zi S-a Consumat O Treime Din Cantitatea De Lapte, A Doua Zi Dublul Cantității Din Cea
O Piramida Triunghiulara Regulata Are Latura Bazei De 2rad6 Si Apotema De 3rad3. Calculati Tangenta Unghiului Format De Inaltimea Piramidei Cu O Fata Laterala
Să Se Afle Volumul Piramidei Triunghiulare Regulate Care Are Aria Laterală Egală Cu 180[tex]\sqrt{3}[/tex] Cm³ Și Aria Bazei Egală Cu 108[tex]\sqrt{3}[/tex] Cm³
2 Ovidiu A Primit Ca Rest De La Cumpărăturile Făcute Următoarele Monede: Moneda Numărul De Monede: Încercuiesc Bacnota Pe Care Ar Fi Putut-o Primi Rest
Graham Has 739paperclips Stella Has2,000more Paperclips How Many Paperclips Do They Have Altogether
Dau Coroană Răspunsului Corect! Rezolvați Acest Ex, Va Rog Mult:Entoure Les Formes Du Verbe Aller Au Présent Dans Le Texte. Tom Demande À Son Copain Rémi : - Es
Cea Mai Mare Parte Din Informațiile Din Mediu Sunt Furnizate De Ochi .a) Enumerați Trei Defecte Ale Vederii. B) Precizați Care Sunt Fotoreceptorii Și Pentru Fie