👤

Cu explicație va rog frumos!!!

Cu Explicație Va Rog Frumos class=

Răspuns :

Cristos a înviat!

Rezolvare pas cu pas( De la A la Z):

[tex] \frac{3}{ \sqrt{5} - \sqrt{2} } = \frac{3 \times ( \sqrt{5} + \sqrt{2)} }{5 - 2 } = \frac{3 \times ( \sqrt{5} + \sqrt{2)} }{3} = \frac{ \sqrt{5} + \sqrt{2} }{1} = \sqrt{5} + \sqrt{2} [/tex]

● Se amplifică cu Radical din 5+ radical din 2*;

● Se simplifică 3 de la numărător cu 3 de la numitor;

● Răspunsul este radical din 5+ radical din 2;

Răspuns:

ultima : radical din 5+ radical din 2;