RO Study
👤
Iuliaanton07
Iuliaanton07
23-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Ajuta ma, te rog !!!!
Răspuns :
Alexiamihaelaalexiag
Alexiamihaelaalexiag
23-04-2020
Răspuns:
la prima este A
la a doua este A
la a treia este F
la a patra este F
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza O Regula Pe Care Trebuie Sa O Respecte Vizitatorii In Rezervatiile Cu Ursi Si O Consecinta A Nerespectarii Acestei Reguli.va Rog Eu Ca Imi Pune Naibi
Calculează Și Scrie Rezultatele Astfel Încât Modulele Acestora Să Fie Fracții Ordinare Ireductibile
Determinati Dimensiunile Unui Dreptunghi Care Are Perimetrul Egal Cu Al Unui Patrat Cu Latura Se 132 M Si Latimea Cu 90 M Mai Mica Decat Lungimea
EXERCIȚII Pentru Fiecare Animal Enu- Merat, Precizează O Modali- Tate De Adaptare La Variaţiile De Temperatură: • Vulpe Polarǎ; • Vulpe De Deşert; • Lup: ⚫ Pis
În Figura 1 Sunt Reprezentate Punctele O A B C Și D Astfel Încât Oa Perpendicular Pe OB Unghiul BOC = 30°, Unghiul Aod Egal Cu 135° Și Punctele C Și D Sunt Situ
Se Dau Două Numere. Primul Număr Este De 5 Ori Mai Mare Decât Al Doilea. Să Se Determine Numerele, Ştiind Că Diferenţa Lor Este 84. DAU COROANA PROMIT DACA IMI
Un Călător Parcurge Un Drum În 3 Zile În Prima Zi 2 Cincimi Din Drum În A Doua Zi Jumătate Din Drumul Rămas Iar În Ultima Zi 20 Km .Aflati Câți Km A Parcurs În
6.Alcătuiți Propoziţii După Următoarele Scheme: S P C S V P P CA V S Adj C C SS P S VS
Calculați Suplementul Unghiului Cu Măsura De 23 De Grade 15' 32''RepedeDau Coroniță!
De Scris Un Text Descriptiv Literar Şi Nonliterar