RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-04-2020
Matematică
a fost răspuns
1 va rog dau coroana
Răspuns :
AkjaNna
AkjaNna
23-04-2020
Explicație pas cu pas:
Cred ca ai nevoie de riglă și masori fiecare segment
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie O Propozitie Subordonata Din Fraza : vazand Ca Ma Intereseaza,mi-a Facut-o Cadou
5. Descompunand In Factori Ireductibili Suma X[tex]^{4 } [/tex] - X² + 4x - 4 Se Obtine ......... . 6. Daca 3x -y = 7 x, Y ∈ N , Atunci N = 9x² - 6xy + Y² - 25
1)Daca P% Din 480 Este Egal Cu 360,atunci P%=.... 2)Stabiliti Cat La Suta Reprezinta X Din Y In Fiecare Din Situatiile Urmatoare: a)x=60;y=200 b)x=400;y=50 c)x=
1. Alcatuiti Enunturi In Care Ce , -mi , Noapte , Tot , Sa Primeasca Alte Valori Morfologice Diferite De Cele Din Textul : Era Dumnealui Un Om Vrednic , Dar Mie
Explicatimi Si Mie Ve Rog Secventa : "A Face Inconjurul Lumii Pentru CUNOASTERE Este O Performenta" vVa Rog Frumos Ajutati-ma
O Compunere Cu Titlu "O Poveste Despre Mos Craciun" Minim 10 Randuri De Caiet Studentesc
La Un Chiosc De Ziare S-au Adus 774 De Ziare.pana La Pranz S-a Vandut O Treime Din Nr Ziarelor Aduse,iar La Dupa-amiaza S-au Vandut De Ddoua Ori Mai Multe Deca
Aflati X,y,z Direct Proportionale Cu 0,25;0,(3);0,5 Daca Xy+xz+yz=3xyz
Un Proiect In Care Sa Iasa In Evidenta FRUMUSETILE Si PERSONALITATILE CULTURALE Ale Tarii Noastre!
X+2x+3x+...+20x=100x-[(-1)^1+(-2)^2+(-3)^3+(-4)^4] ^(RIDICARE LA PUTERE) Va Rogg Repedee