RO Study
👤
0Tedi0
0Tedi0
22-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor, vă rog!!
Răspuns :
Lainaavram
Lainaavram
28-04-2020
Răspuns:
a-3✓3+b-4✓3<0
a+b<3✓3+4✓4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De A,b,c,d Va Rog Frumos❤️
Numeste Trei Predicate Verbale Exprimate Prin Verbe La Timpuri Diferite Ale Infocativului Din Poezia Caisul
4. Lucrați În Perechi. Rezolvați Una Dintre Sarcinile Din Cadranele De Maijos. Expuneți, La Tablă, Produsele Obținute.Precizați Timpul Și Spațiul Undese Desfăşo
Care Roata Nu Se Misca In Virajul La Dreaptadau Coroana?
III. Pescărușul, Iepurele, Știuca, Piţigoiul, Brotăcelul, Ursul, Şarpele De Casă, Găina,salamandra, Şopârla Verde, Veveriţa, Crapul, Broasca-țestoasă De Uscat S
Am Nevoie De Un Proiect La Istorie Despre: Comunitatea Evreilor In România După Al 2 Război Mondial. Urgent!!!!!
8. Citeşte Următoarea Prezentare A Picturii Realizate De Sava Henția, Portret De Copil, Si E Trage O Informatie Pe Care O Consideri Inmportanta Pentru Înțeleger
În Trapezul Isoscel ABCD, Cunoaștem Bazele AB=7 Cm Și CD=15 Cm, Iar Unghiul C= 45⁰. Calculează Lungimile Înălțimii Și A Diagonalelor Trapezului Precum Și Aria Ș
Precizează Valoarea Morfologică, Cazul Şi Funcţia Sintactică A Cuvintelor Subliniate În enunțurile De Mai Jos: 1. Străzile Acestea Sunt Asfaltate De Ei. 2. Fiec
3 Read The Texts And Match Them With The Pictures Above. Write The Titles Under The Picture.