RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Care este răsturnatul numărului 12.423
Răspuns :
Daniel201793
Daniel201793
22-04-2020
Răspuns:
324 21
Explicație pas cu pas:
Răsturnatul
numărului
1
2
4
2
3
este
3
2
4
2
1
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comenteaza Citatul ,, O Comunicare Eficienta Se Poate Realiza Atunci Cand Exista Iubire Si Respect" Va Rog ! Dau 50 Pcte
Compunere De 10 Rânduri ,,O Întâmplare În Pădurea De Argint "
Daca [AM] Congruent Cu [AN], [BM]congruent Cu [BN],[CM]congruent Cu [CN] Si[DM] Congruent Cu [DN],aratati Ca Punctele A,B,C,D Sunt Coliniare (M≠N)
1.Rutina Mea Zilnică.În Cursul Săptămânii.Mă Trezesc,mă Spăl Pe Faţa Şi Pe Dinţi,îmi Fac Rugăciunea Şi Iau Anafiră (pâine Spinţită).Mă Îmbrac,îmi Pun Pachetul Ş
Dau CoronitaPrezentati Modul De Formare A Legăturilor Chimice În Următorii Compuși NaF, CaCl, H2O, N2
Formulează O Problemă Având Ca Temă Întâmplări Din Vacanță De Iarnă Care Să Se Rezolve Prin O Înmulțire Și O Adunare
48-12=30 36:4=9 12-9=3
Alcătuiți 10 Propoziții In Franceză În Care Să Folosești Trei Verbe De Grupa Întâi , Trei Verbe De Grupa 2, Și Patru Verbe Nergulate Conjugate La Viitorul Simpl
Un Grup De Turisti,format Din Copii Si Adulți,a Urcat Cu Telecabina Pe Munte.Un Bilet Dus-întors Costă 24lei Pentru Copii Si 48lei Pentru Adulți.Cat Au Plătit T
Un Numar Se Imparte La 2 , Iar Rezultatul Obtinut Se Adauga La 350. Noul Rezultat Se Imparte La 5 , Iar Catul Obtinut Se Inmultaste Cu 9. Rezultatul Final Este