RO Study
👤
Prepelixgamer13
Prepelixgamer13
17-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog e urgent , fisa
Răspuns :
Ionion1010
Ionion1010
17-04-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa Imi Zica Si Mie Cum Raspund La Intrebari? Astazi Mi-am Facut Cont Si Nu Inteleg Cun Sa Raspund.
Pune Semnel Potrivite 17 17 21 21 16 10 30 29 18 10
Produsul A 3 Nr Consecutive Este Cu 48 Mai Mare Decat Produsul Primelor 2. Det. Cele 3 Nr. Naturale.
Un Conducator Cilindric Cu Lungimea De 10 Km Si Aria Sectiunii De 0.5 Cm Patrati Are Rezistenta Electrica De 25 Ohmi.Din Ce Material Este Confectionat Conducato
Formulati Fraze In Care Subordonata "cum Sa Invat" sa Fie Pe Rand : Predicativa , Atributiva ,Completiva Directa , Completiva indirecta ,subiectiva.
Suma A Doua Nr Este 312,iar Daca Se Imparte Unul La Celalalt Se Obtine Catul 2 Si Restul12.aflati Nr.prin Metoda Figurativa(segmente)
Cum S-ar Schimba Clima Republicii Moldova Daca Muntii Carpati Ar Fi Situati La Estul Tarii ? Argumenteaza Raspunsul . Heeelp !
Un Triunghi ABC Dreptunghic In A Are AB=12 Cm Si AC=9cm . Atunci Sin C=.... Imi Trebuie Si Rezolvarea Nu Doar Cu Cat Este .
Cum Se Desparte Cuvantul Simti In Silabe
Alcatuieste Enunturi Cu Patru-cinci Dintre Cuvintele Care Fac Parte Din Familia Lexicala A Cuvintului Floare