RO Study
👤
Lamorena9111
Lamorena9111
17-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați ma cu această ecuație.
Răspuns :
Mysumi
Mysumi
17-04-2020
Răspuns:
18
Explicație pas cu pas:
5+5+5=15
10+10+10=30
3+3+3=9
5+10+3=18
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Andrei Are De Rezolvat Probleme La Matematică. El Rezolvă Câte 7 Probleme Pe Zi. Câte Probleme Rezolvă Andrei Știind Că Lucrează La Matematică 9 Zile? 1:
Vreau Si Eu 5 Propozitii Cu Conditional Trecut Si 5 Cu Conditional Prezent In Franceza, Va Rog <3
1. Care Dintre Dispozitivele Următoare Permite Comunicarea Folosind Rețeaua De Telefonie Mobilă? Alegeți Toate Răspunsurile Corecte! A. Telefonul Mobil; B. Tel
Triunghiul Abc, Ab=24 Cm, Ac=36 Cm, De Paralel Cu Bc, Ad=8 Cm Calculati Ce
TEMA: Redactează O Scrisoare Adresată Unui Personaj Dintr-un Text Citit Căruia Să-i Destăinui Stările Și Sentimentele Pe Care Le Ai Ca Elev Al Clasei A XI-a!Dau
4. Tradu În Limba Română Expresia: Habemus Papam. Ce Semnificație Are Ea Pentru Lumea Catolică? 42. LIMBA LATINĂ MANUAL PENTRU CLASA A VII-A
3 X 9 + 4 X 8 = 8X8-5x7 II II II II II 4 X 4 + 7 X6
Am Nevoie Urgentttt Va Rog Frumos Dau Coronița........
De Crăciun Am Primit De La Părinții Și Bunicii Mei Un Cadou Valoros Așezat Într-un Plic.Analiza Fiecărui Cuvant(De Crăciun,am Primit,părinții,bunicii,un Cadou,v
1. Complétez Avec Les Articles Contractés Au, À La, À L', Aux : 1. On A Rendez-vous ............... Aéroport 2. Je Parle ............... Professeur 3. Tu Téléph