Ajutați-ma va rog mult!!!
am nevoie de argument urgent!!
![Ajutațima Va Rog Multam Nevoie De Argument Urgent class=](https://ro-static.z-dn.net/files/d60/14e6e0641bbc00fe399bc9bb169ab49d.jpg)
[tex]4x {}^{2} (x + 5) - (2x {}^{2} - 1)(2x - 8) = \\4x {}^{3} + 20x {}^{2} -( 4x {}^{3} - 16 {}^{2} - 2x + 8) = \\ 4x {}^{3} + 20x {}^{2} - 4x {}^{3} + 16x {}^{2} + 2x - 8 = \\ 36x {}^{2} + 2x - 8 = > raspunsul \: este \: a[/tex]
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
E=4x³+20x²-4x³+2x+16x²-8= 36x²+2x-8
e echivalenta cu expresia din text
deci ADEVARAT