RO Study
👤
Pixfarapasta
Pixfarapasta
16-04-2020
Matematică
a fost răspuns
doar subpunctul c), va rog
Răspuns :
Maverickarcher
Maverickarcher
16-04-2020
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Ideea Centrală A Primei Strofe. Va Rog Da Ti Răspunsuri Logice, Dau Coroana
Citeşte Textul: Printul Broscoi, După Fratil Grimm A Fost Odată Ca Niciodată O Prințesă Foarte Frumoasă, În Fiecare Zi, Ea Se Juca Cu O Minge De Aur. Într-o Zi,
1. Determinati Numarul Natural Care.a) Impartit La 19 Dă Câtul 12 Si Restul 16,b) Impartit La 25 Dă Câtul 14 Și Restul 18,c) Împărțit La 28 Dă Câtul 12 Si Restu
Poveste O Intamplare Traita Care Sa Contina Termeni:Mai Intai...Apoi..In Cele Din Urma Va Rog Urgent Daucoroana
S..Un Teren Dreptunghiular Care Este Imprejmuit Cu Un Gard De 400 M, Are Lungimea Cu 40 M Mai Mare Decat latimea. Câte Tone De Cartofi Se Cultiva De Pe Intreaga
Vă Rog,am Nevoie De Ajutor Doar La C!Dau Inimă,coroană Si 5 Stele!Răspunsul Este 35,dar Nu Știu Cum Să Ajung La Acesta.
Calculaţi Masa De Nitrobenzen Obţinută Din 78 G Benzen, Cu Randament De 60 %.
Am Nevoie Urgent De Răspuns! Va Rog Frumos!
29 O Cutie Care Conține 15 Bomboane Cântăreşte 180 Grame. Cutia Goal Cântăreşte Cât 5 Bomboane. Cât Cântăresc Numai Bomboanele?
Demonstrați Că Numărul A Egal Cu 6 Minus 1 Este Multiplu De 5 Pentru Orice N Aparține La N.