RO Study
👤
Crpirgari
Crpirgari
16-04-2020
Chimie
a fost răspuns
ajutatima va rog la acesta fisa ....chimie
Răspuns :
Adryrudeanu
Adryrudeanu
16-04-2020
Răspuns:
spunei la invatatoare ca e rea
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continuați Următoare Fraza Astfel Încât Ea Sa Rimeze"când Stăpânul Nu-i Acasă, Pisica...... "Ajutați-mă Va Rog Este Urgent!!! Dau Coroana
Rezumatul Textului ,,Copilul Cu Necesităţi,,Fiind Copil Mereu Mi-am Dorit O Bicicletă, Multe Dulciuri, Chiar Şi Să Nu Existe ŞcoalaŞtiu Că Pare Nasol Dar Când E
1. Studiază Fiecare Sursă În Parte Şi Realizează S 1. Numește, Cu Trimitere La Imagine, Mănăstirea Şi Fondatorul Ei. (manastirea Capriana)
Alcătuiește O Legendă Despre Craciun Va Rog E Urgent
Prezintă, În 30-70 De Cuvinte, O Temă Comună Celor Două Texte Date, Valorificând Câte Un Element 6 Puncte De Conţinut. Va Rog Dau Coroana
Determinați Cîte Două -trei Schimbări Care Au Avut Loc În Societatea Capitalistă La Răscrucea Secolelor 19-20.
Afla Numerele A)de 10 Ori Mai Mici Decât 4020,310,9700,36000 B)de 100 De Ori Mai Mici Decât 7200,600,90100,74000 C) Dublul Nr Aflate La Punctul B)
Precizați Cu Ce Număr Trebuie Să Simplificăm Prima Fracții Pentru A Obține O Fracție Echivalentă Cu Ea Care Să Aibă Același Numitor Că Așa Două Fracții În Următ
3. В 1-2-х Предложениях Согласитесь Или Опровергните Следующее Утверждение: "Мама Не Самая Добрая.Ведь Она Мне Запрещает Делать Так Как Хочется" Помогите Пожалу
D) A Simplifica O Fracție Cu Un Număr Natural Nenul, Înseamnă?rapidd Va Rog Dau Coroana