RO Study
👤
Krutoiul
Krutoiul
16-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog rapid dau coroana va rog frumos urgent
Răspuns :
Cobzacstefan2004
Cobzacstefan2004
16-04-2020
Am facut la ce am putut.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Un Desen In Care Sa Prezinti O Zona Cu Munti Si Dealuri Sa Folosesti O Culoare Maro Si Galben Pentru Munti Si Dealuri Sa Folosesti Cel Putin Trei For
IT Sau Electrician Auto
Găsiți Numerele Naturale Cuprinse Între 200 Și 400 Care Sunt Egale Cu Răsturnatele Lor.?va Rog
Realizati Un Text Argumentativ Prin Care Sa Prezentați Modelul Vostru De Viața, Adică Omul Care Vi Se Pare Un ExempluVa Rog Urgent Dau Coroana
Ma Poate Ajuta Cineva? Ex 8. Urgent Îmi Trebuie Acum
1 ) George's Sister Judy Is A Very Organized Person. Each Week She Writes A List Of All The Choresshe Needs To Do. Are You Organized? Write A List Of Eight Thin
5. Alcătuiește Un Text De 10-12 Rânduri, În Care Să Folosești Cel Puțin Cinci Perect Cuvinte Cu Sens Asemănător. Dă-i Un Titlu Potrivit.pllll
9. Scrieți Cel Mai Mare Număr Natural Par: a) De Două Cifre; B) De Două Cifre Distincte; C) De Trei Cifre; D) De Trei Cifre Distincte; e) De Patru Cifre; ) De P
1. Efectuati, Aplicând Procedee De Calcul Rapid : A) 2x78x5b) 5x235x5x42.a) Scrieți Numărul 11 Ca Produs De Trei Numere Naturaleb) Scrieți Numărul 8 Ca Produs D
Va Rog Mult E Urgent