RO Study
👤
Sheslifemarinaand
Sheslifemarinaand
15-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă ! Ex.2
Răspuns :
Sorinaalexa2009
Sorinaalexa2009
15-04-2020
Răspuns:
a)CD
b)DC și HA
c)nu sunt sigură
d)C dreapta d,M și B
e)d și HA concurente cu punctul M
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieste O Fraza Alcătuită Din Doua Propozitii ,in Care Sa Existe O Propoziție Subordonată Subiectivă Intodusa Prin Pronumele Relativ Compus Ceea Ce.
Completeaza Problema Cu Datele Potrivite Si Apoi Rezolv-o. Sala Cu Orga Are 1460 De Locuri.In Ziua Concertului Au Ramas______ De Locuri Neocupate,iar Un Bilet C
" Mai Țin Apoi Minte Că I-am Dat O Bucată De Plăcintă, Că L-am Bătut, Fiindcă Nu Voia Să-mi Lase Cimpoiul Și Că Era Băiat Bun, Căci Nu S-a Supărat, Deși Era Mai
Va Rog Mult Ajutatima !!!!!! Afla Nr M Si N ,daca M+n=60 Si M:n=5. Urgent!!!!
Stabilește Valoarea Substantivala Sau Adjectivala A Numeralelor Cardinale Din Textele De Mai Jos , Trecând Fiecare Numeral În Dreptunghiul Corespunzător :• De F
Va Rog Ajutatima!!! Scrie O Intamplare Utilizand Adverbe De Loc,mod,timp
Un Acid Monocarboxilic Aciclic Saturat Are Un Conținut De 69,565% Oxigen. Identificați Acidul Și Calculați Cât Oxid De Calciu Reacționează Cu 46 G De Acid De Pu
Arata Ce Sentimente Exprima Versurile Date: "sub Artar Plecat Mosneagul Sade Cu Luleaua In Gura Pare Ca-i Cioplita-n Piatra Luminoasa Lui Figura..... Dar Deodat
Dacă Se Mărește Latura Unui Pătrat Cu 5 Cm Se Obține Un Pătrat Cu Perimetrul De Doua Ori Mai Mare. Afla Latura Pătratului Inițial.
Revista Alunelul A Scris In Doua Zile 609 Abonati. Cati Abonati Au Fost Inscrisi In Fiecare Zi Stiind Ca In Ziua A Doua Sau Inscris De 2 Ori Mai Multi Decit In