RO Study
👤
Int91
Int91
09-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Salut,am nevoie de ajutor la ex. 349
Răspuns :
Buryzinc
Buryzinc
09-04-2020
Răspuns:
Am trimis răspunsul în poza atașată de mai jos, răspuns d
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Dori Si Eu Povestirea La Romanul Maitreyi Pe Scurt Si Clar
A)Fie X, Y Aparține R, X²+4y(y+1)=4(x-1). Demonstrați Că |x+2y-1|≤2. B) Aflați Valoarea Maxima A Fracției -2a²+6a-8 Supra A²-2a+4 Aparține R.
Suprafata De 50 Ha De Teren Arabil Detinut De O Ferma Agricola A Fost Arata In 3 Zile.Daca In Prima Zi Sa Arat Suprafata De 15,6 Ha , Iar A Doua Zi Sa Arat Supr
DECI AM NEVOIE DE CAT MAI MULTE RASPUNSURI !! Intrebare: Redacteaza o compunere de 80-150 de Cuvinte ( 10-15 randuri ), in Care Sa Descrii O Modalitate Placuta
Cum Analizez Un Pronume Demonstrativ? Dar Un Adjectiv Pronominal Demonstrativ?
In 5 Familii De Bursuci Exista Acelasi Nr. De Pui.Facand Suma Dupa Numarul Capetelor Unei Singure Familii,nr. De Cozi Si Nr. De Picioare Obtinem 24.Care Este Nr
Hey :D Aveti Idei De Titluri ? ( Ceva Ce Sa Contina Cuv."color" ) Daca Aveti Va Rog Sa-zi Ziceti .MErci :-*
Ce Interactiune Este Evidentiata In Versurile De Mai Jos Si Care Sunt Efectele Acestei Interactiuni?''A Trecut Intai O Boare Pe Desupra ViilorSi-a Furat De Prin
Aflati Un Nr. natural ,stiind Ca Suma Dintre Acel Nr. Si 3/4 Din El Este 210.
Care Este Semnificatia Acestei Strofe ?? Câte Culori Au Fost, O, Doamne,/Și-acum totul E Alb, Totul E Alb – /Până Departe Sub Dealuri/Zăpada Sărută Întinderile.