RO Study
👤
Int91
Int91
07-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Salut, am nevoie de ajutor la ex. 385
Răspuns :
Buryzinc
Buryzinc
07-04-2020
Răspuns:
Răspunsul e c. M -ar interesa sa vad enunțul de la 386.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Latura,apotema Piramidei,aria Laterala,aria Totala,volumul Unei Piramide Patrulatere Regulate VABCD Cu Inaltimea 3 Radical Din 7 Si Muchia Laterala D
Imi Puteti Traduce Si Mie Urmatoarea Reteta?200 G De chocolat noir150 G De sucre50 G De farine150 G De beurre4 oeufsPRÉPARATION Gâteau Au Chocolat1. Cassez Les
Cum Se Rezolva : Radical Din Radical Din 3 ?
Compuneti O Naretiune In Care Sa Prezentati O Intamplare Semnificativa Din Care Ai Invatat Ceva , De 20 De Randuri . Sunt In Pana De Idei . Ce Idei Imi Dati ?
Clasa A V-a , Matematica: O Portocala Cantareste 0,203 Kg , Iar O Lamaie 0,137 Kg. Cat Cantaresc Portocala Si Lamaia?
Un Vas In Forma De Cub Cu Muchia De 12 Dm Contine Apa Pana La Inaltimea De 80 Cm.a)calculati Volumul Vasului,exprimat In Litrib)calculati Aria Laterala A Vasulu
Lectia:notiuni De Trigonometrie In Triunghiul DreptunghicEX:inaltimea Trapezului Dreptunghic ABCD Cu AB||CD,AB<CD,m(<A)=90grade,este De 15cm,iar TgC=0,6cm
Ce Cantitate De Apa Poate Fi Incalzita De La 10*C Pana La 35*C Daca I Se Transmite Caldura Q=209,25kJ
Daca 13 Carti Costa 156 Lei,atunci 7 Carti De Acelasi Fel Vor Costa..lei. Imi Puteti Spune Cum Se Face,chiar Am Uitat Metoda Prin Care Se Rezolva,va Multumesc F
Un Dreptunghi Are Perimetrul Egal Cu 130cum Si Lungimile Laturilor Proportionale Cu Numerele 8 Si 5 .Determinati Lungimile Laturilor Drepungiului.