RO Study
👤
Anitreanu
Anitreanu
07-04-2020
Chimie
a fost răspuns
Mă poate cineva ajuta la problemele 1 și 3?
Răspuns :
CosminDf
CosminDf
07-04-2020
Răspuns:
:) aici ai rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Ferma Sa, Stăpânul Lui Colt Alb Avea 72 De Găini Şi Rațe. Ştiind Că Numărul Găinilor E Cu 8 Mai Mare Decât Cel Al Rațelor, Află Câte Păsări De Fiecare Fel Su
Scrie Un Program Care Creează O Listă De Liste Numită Matrice_de_zerouri. Această Listă De Liste Va Reprezenta O Matrice De 7x4 În Care Fiecare Element Este Ega
O Cantitate De Zinc De Puritate 90% Reactioneaza Cu 300g Solutie De Acid Clorhidric De concentratie 7,3%. Cerinte: a) Scrieti Ecuatia Reactiei Chimice. b) Deter
Din Cate Numere Poți Scădea Cel Mai Mic Număr De Zeci Pentru Că Rezultatul Sa Fie Mai Mic Decât 15? A. 4 Nr B.5 Nr C.6 Nr D.7 Nr
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4
Din Cate Numere Poți Scădea Cel Mai Mic Număr De Zeci Pentru Că Rezultatul Sa Fie Mai Mic Decât 15? A. 4 Nr B.5 Nr C.6 Nr D.7 Nr
Prin Clorurarea Catalitica A Toluenului Se Obtine Un Compus Care Contine 28,06% Clor. Numarul De Izomeri Ai Compusului Este?