RO Study
👤
Dobrescuan12
Dobrescuan12
06-04-2020
Engleza
a fost răspuns
Ex 2 din textul de sus+coroana
Plssss!
Răspuns :
XBroGacha
XBroGacha
07-04-2020
1/
Fish and chips is => b) very popular in England.
They wrap the fish and the chips => c) in paper.
Many people add red pepper => a) to make their hot dog spicy.
2/
Vendors fry fish and chips in very hot oil. =>R
They use flour and water to make the batter. =>W
Vendors steam the buns in an oven. =>W
Mustard is a very popular topping for hot dogs. =>R
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Complète Avec E, Es, E, Ons, Ez, Ent. a. Nous Jou... Tous De La Guitare. b. Elles Aim... La Musique Rap. c. Vous Préfér... Le Rock. Aili .../3 d. Tu Écout...
Am Nevoie De Ajutor!
Analizați Toate Verbele Din Prima Strofă Din Poezia Cântec De George Coșbuc, Va Rog.
Ce Reprezinta Microscopul Biologic
1. Care Sunt Trăsăturile Operei Statuare Intitulată Apoxyomenos? Cine A Executat-o?2. În Ce Constă Canonul Lui Policlet?Atentie! Aceasta Tema E La Istoria Artei
7. Creează Exerciţii Folosind Numerele Potrivite Pentru Schemele Date 2000 2 160 5 000 3 700 7 000 5 860 Dau 10 Puncte Și Coroana.
6 Compune O Problemă După Imaginile De Mai Jos Şi Rezolvă Apoi Printr-un Exercițiu Cu Număr Necunoscut. ? Lei 15x 1 345 De Lei Rest 3 790 De Lei 5 135 De Lei :C
3. Alcătuieşte Enunţuri În Care Substantivele Lumină Şi Otravă Să Fie Folosite Cu Sens Propriu Şi Cu Sens Figurat.
8. Se Consideră Prisma Dreaptă ABCDEFA'B'C'D'E'F' Cu Baza Hexagon Regulat. Demonstrează Că: A) AA' || CC'; B) BB' || EE'; C) AB || E'D'; D) BC || E'F'; E) AC ||
Am Nevoie De Ajutor. Am De Realizat O Fisa De Lectura Despre Cartea "20000 De Mii De Leghe Sub Mari". Daca Cineva A Citit Cartea Si Ar Vrea Sa Ma Ajute Chiar As