RO Study
👤
Jddjfjfjtkykyk
Jddjfjfjtkykyk
06-04-2020
Fizică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă că nu stiu sa fac
Răspuns :
XBroGacha
XBroGacha
06-04-2020
Efect termic
Efect electronic
Efect electromagnetic
Efect termic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Zicetimi Si Mie Formula Pentru 4x+5+1 Mai Imi Zice Ca Formula Este (a+b) ^2
Alcatuieste Doua Enunturi In Care Sintagma "sunt Facute" Sa Devina,pe Rand, Predicat Nominal Respectiv Verbal
Raspundeti La Intrebari: De Ce Se Cuvine Sa Multumim Celor Ce Ne Ajuta?, De Ce Trebuie Sa Asteptam Recompense Atunci Cand Facem O Fapta Buna?, Ce Puteti Spune D
Scrieti Multimea Enumerand Elementele; A)J={x Apartine N/x Este Cub Perfect Si X Mai Mic Sau Egal Cu 50};b)K={x Apartine N/x Este Ultima Cifra A Unui Patrat Per
Explicati La Proverbele omenia Este Inima Omului lacomia Strica Omenia cine-i Omenos Cu Altul Trage Folos omeni Este Mai Scumpa Ca Avutia omul Fara Omeni E Ca S
Cine Îmi Poate Spune Cum Pot Să Conjug Verbul A Desena La Imperfect?
Din Poezia Colonde,colinde De MIHAI EMINESCU De Ce Remura Brazi PLASE IMI TREBUIE IN 1 MIN
Pentru A Pleca Intr-o Excursie Fiecare Dintre Elevii Unei Clase Trebuie Sa Plateasca 40 De Lei.Pentru Ca Un Copil Renunta Costul Excursiei Creste La 42 De Lei.C
Fie Multimile :A={a,b,c};B={c,d,e};C={a,c,e.Caror Multimi Le Apartine A)elemetul A. B) Elemetul B
Completează Urmatoarele Împărțiri Astfel Ca Restul Sa Fie 3: 4*:9=5 *1:7=4 8*:9 =9 ps:*inseamna Pătratică Repede!!!!Dau Coroana !! Asteptam Repede Un Raspun