RO Study
👤
BraenXy
BraenXy
05-04-2020
Matematică
a fost răspuns
1 SI 2 VA ROG URGENT!!!
Răspuns :
Mmariusss
Mmariusss
05-04-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6 Taie Cu O Linie Cuvintele Scrise Greșit: "Ai Văzuto / Văzut-o Pe Doina S-au / Sau Pe Corina? * Dintr-o / Dintro Cutie A Scos Un Elefantel. Asta Am Văzut Într-
Va Rogg ❗REZOLVAREA COMPLETA❗DAU 20 DE PUNCTE
2 Analizează Verbele Din Enunţurile De Mai Jos. A. Voi Merge La Film Mai Târziu. B. Făt-Frumos Il Învinse Pe Zmeu.Va Rog Frumos!
Buna Ziua!Va Rog Ajutami-ma La Problema Asta.Ii Simpla Doar Ca Este Metoda Comparatiei Cu 3 Comparari.Problema Spune Asa:Mama Cumpara 5 Kg De Zahar,6 Litri De U
Bună! Îmi Poate Spune Cineva Ce Inseamna Imagine/idee Poetica Si Secventa Lirica? Am Nevoie Pentru Subiectul 3 La Bac Si Chiar Nu Stiu Ce Sa Scriu Pls
2 V. Citiți Cu Atenţie Cerinţele De Mai Jos Și Răspundeţi Pe Scurt În Caietul De Notițe. 1. Enumerati Operațiile Tehnologice De Prelucrare Prin Aşchiere. 2. Pre
1.Identificati Din Sursa Data Doua Categorii Sociale. ”Baza Oștirii Țării, Atât În Moldova Cât Și În Țara Românescă Era Alcătuită Din Țărănimea liberă,care Cons
Mäsurile Unghiurilor Unui Triunghi Se Exprimà Prin Trei Numere Naturale Consecutive. Determinati Mâsurile Unghiurilor Triunghiului.
Daca 7x=2y Atunci X/2 =?
Într-o Scădere, Descăzutul + Scăzătorul + Restul = 40. Poți Afla Descăzutul?