RO Study
👤
Tarato23
Tarato23
10-03-2015
Limba română
a fost răspuns
COMENTARI AFI HARNI CA ALBINA
Răspuns :
INGM
INGM
10-03-2015
albina este muncitoare vara (adica isi strance provizi pentru iarna tata vara) si inseamna ca si acel on este ca ia ca munceste tot timpul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Expresia :, , Părea Ca Nu Mai Am Loc In Piele, Că Am Devenit Prea Mare Pentru Clasa Noastra.A Fost Una Dintre Cele Mai De Seamă Sărbători Ale Ființ
Care Este Pluralul Lui Desk In Engleza
2-radical Din 3 = A + B Radical Din 3 aflati A Si B
IN-/UN Placed In Front Of An Adjective/past Participle Makes It Negative In Meaning. Complete The Following Table As In The Example Given.
Buna! Am Nevoie Sa Povestiti In 15-20 De Randuri Povestea Unui Colind La Alegere!!Multumesc Anticipat!!! (e Urgent!!!!)
Un Fiset Contine 2 Sertare Cu Cate 3 Despartituri ,in Fiecare Despartitura Avand Loc Cate 9 Dosare Mari Si Cate 8 Dosare Mici.cate Dosare Au Loc In Acest Fiset?
Un Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile 20*5*4cm.Stiind Ca Densitatea Materialului Din Care Este Confectionat Corpul Este De 7g\cm3(cubi),sa Se Afle Masa
Trei Copii Au Asezat 319 Cuburi Intr-o Cutie. Primul Impreuna Cu Al Treilea Au Asezat 273 De Cuburi Iar Al Treilea De Doua Ori Mai Multe Decat Al Doilea . C
' Înseamnă Jos Scrieţi Numărul 110101 ' (2) În Baza 10.
In Ghiveciului Unui Trandafir Erau X Frunze Verzi Si Uscate. Ana Aduna Y Frunze Uscate ..iar Ica Z.cate Frunze Au Ramas?