RO Study
👤
Int91
Int91
01-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Salut,am nevoie de ajutor la ex. 302
Răspuns :
Buryzinc
Buryzinc
02-04-2020
Răspuns:
Am trimis răspunsul în poza atașată de mai jos, răspuns e
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Clasele A Iv-a A Si B Au Impartit Parcela In Forma De Paralelogram In Doua Parti Egale Prin Diagonala AC. Știind Că AC Are 20 M Și Perimetrul Parcelei Este De 1
Suma A Doua Numere Este 72. Să Se Afle Numerele,ştiind Că Un Sfert Din Al Doileanumăr Este Mai Mare Cu 2 Decât Un Sfert Din Primul Număr.
Precizeaza Rima Si Masura Din Acest Vers!Dau Coroana!
Buna,cine Imi Poate Raspunde La Aceste Intrebari? 1.Ce Sa Intamplat Cu Pămanturile Din Romania In Timpul Războiului? 2.Au Existat Fabrici De Muniție Și În Român
Exercitiul 4- C, D Si E Multumesc!
O Piramida Regulata Are Aria Laterala De 240 Dm2 Și Volumul De 384 Dm3. Prin Mijlocul Înălțimii Se Duce Un Plan Paralel Cu Baza. Aflați Aria Laterala Și Volumul
Va Rog Să Mă Ajutați La Fizica Pentru Aflarea Lucrului Mecanic Al Forței De Frecare Când Se Aplica Variația Și Când Formula F*d
Cerința Fișierul De Intrare Conține Cel Puțin 3 Și Cel Mult 1 000 000 De Numere Naturale. Se Cere Să Se Afișeze În Fișierul De Ieșire, Separate Printr-un Spaţiu
Daca Dublan O Latura Unui Triunghi Cu Toate Laturile Egale, Se Obtine Un Nr Cu 90 Cm Mai Mic Decat Perimetrul. Afla Perimetrul Triunghi. Va Rog Este Urgent
Exercitiul 2, Va Rog, Urgent, Dau Coronita!