RO Study
👤
Dolhascu777
Dolhascu777
01-04-2020
Limba română
a fost răspuns
"pe urmă" = CCT exprimat prin.....?
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-04-2020
pe urmă=exprimat prin substantiv
Succes!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Obiect S-a Scumpit Cu 10 % , Apoi S-a Ieftinit Cu 5% , Ajungand Astfel La Pretul De 209lei . Aflati Pretul Initial Al Obiectului .
Un Multiplu Al Numarului 17
Buna!Imi Puteti Explica Si Mie Mai In Detaliu Cam Ce Sunt Urmatoarele Notiuni:1-unitatea De Masa Atomica2-masa Atomica Relativa3-masa Moleculara Relativa4-molul
Iesise Si Soarele In Aceasta prima zi De Liniste.Analizeaza Pe Rand Fiecare Cuvant Sublinat.Mersi
B) Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 12, 15 Si 27 Da De Fiecare Data Restul 3 Si Caturi Nenule.C)Determinati Cel Mai Mic Numar Natu
Am Si Eu Nevoie Va Rog De Un Text Argumentativ De 10-15 Randuri , Subiectul Sa Fie Rolul Prieteniei In Viata Unui Om . Puteti Sa Ma Ajutati ?
Explica Folosirea Virgulei In Urmatoarele Enunturi" :- Asculta, Baiete, Eu Nu Pot Sa Sufar Copiii "si "pentru Mine Copiii Nu Sunt Nimic Altceva Decat Niste Pros
1. Alegeţi Din Exemplele De Mai Jos Corpurile Şi Substanţele: creion, Ulei, Lapte, Aerul Din Clasă, Sucul Din Sticla, Banca. 2. Care Este Criteriul După Care
Cum Formulezi O Compunere Pentru Mesajul Textului La Schita?
Se Considera Sirul De Rapoarte Egale A/x=b/y=c/z . Stiind Ca A+b+c/x+y+z = 0,8(3) ; Calculati A/x-1/3 .