RO Study
👤
Iuliaiulia341
Iuliaiulia341
01-04-2020
Limba română
a fost răspuns
Va rog spune-mi ce este verbul?
Răspuns :
000teme
000teme
01-04-2020
Verbul este partea de vorbire ce exprima o acțiune Exemplu:a merge
a citi
a spune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati-mi Proverbele:Pe Dracul L-a Cautat,pe Dracul L-a Aflat,O Randunica Nu Face Primavara,om Bun Dar Cu Naravul Dracului
Imi Ptrebuie O Propozitie Cu C-a-i ! Multumesc !
Selectati Trei Substantive Si Trei Pronume Din Textul " Ciresarii" . Alcatuiti Enunturi In Care Substantivele Si Pronumele Gasite Sa Fie Complemente . Dau Coroa
Subiectul Predicatul Complementul In Ptopozitia Gasiti Varog Printr-un Tunel Lungtrece Un Tren Rapid
Care Sunt Predicate Verbale Si Care Sunt Nominale? Parerile Erau Ale Acelora. Nu A Fost Vazut De Nimeni. Caietele Erau Pentru Altcineva.
Vreau Lectia Graul Clasa A -v-a (carte Pag 138-139 ) Pe Scurt Adica Doar Ce Este Important Va Rog Muuuuuuuuuuuuuult
Mirela A Cheltuit O Suma De Bani Astfel : În Prima Zi 25 % Din Întreaga Suma, A Doua Zi 30 % Din Suma Inițială, Iar A Treia Zi Restul De 360 De Lei. Care Este
O Compunere In Care Sa Prezinti O Calatorie Imaginara In Trecut Sau Viitor.(8-15 Randuri). -precizeaza Locul Si Timpul -relateaza O Intamplare,respectand Succes
Cate Axe De Simetrie Are Un Patrat?
3.Afla Lungima Laturi Unui Patrat Care Are Perimetrul De 280 Cm. 4.Perimetrul Unui Patrat Este Cu 90 M Mai Mare Decat Dimensiunea Laturii Sale.Afla Perimetrul