RO Study
👤
Dsmihalea
Dsmihalea
31-03-2020
Matematică
a fost răspuns
Buna.Am și eu un exercitiu
Răspuns :
Hafnerroxana
Hafnerroxana
31-03-2020
Răspuns:
5
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pune Într-un Chenar Silaba Accentuată Din Cuvintele: Cre-deţi; In-tris-tat; Tu-tu-nul; Co-pi-tan; I-ni-ma; A-du-nau. Va-can-te-le;
Ett, 2020 II Completează Enunțurile De Mai Jos Referitoare La Textul Dat. 1 Lectura Poeziei Mi-a Provocat Sentimente De 2 În Text Se Descrie O Zi De 3 Sinonimel
Formulează Propoziții În Care Cuvintele Date Să Fie Pe Rând Predicate Și Subiecte Dor Port Roade
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD, Cu Aria Egală Cu 288 Cm². Punctele M Şi O Sunt Mijloacele Segmentelor AB, Respectiv AC, Iar DM Intersect
Mă Poate Ajuta Cineva Repede?1. Dezvoltă Ideile Principale,după Model:B. Soluția Iepurașului:D. Curcubeul Din Poiană:E. Cadoul Pentru Veveriță:
Alcătuieşte Propoziții In Care Verbul A Privi" Să Fie. * La Persoana 1, Numărul Singular Vt Sunteti Lunt * La Persoana A Lill-a, Numărul Plural * La Persoana A
Cum Se Rezolva Schema Ch3-ch(oh)-ch3 + K2cr2o7/h+ ??? Ce Rezulta
2 Moli Dintr-un Acid Carboxilici Reacționează Cu Sodiu Metalic, Obținându-se 44,8 L De Hidrogen. Precuzati Denumirea Acidului: A) Acid Malonic B) Acid Izoftal
Va Implor Rapid❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Cine Rezolva Corect Dau Coroana Si Puncte Va Rog Frumos Repede!!