RO Study
👤
Elisabeta4203
Elisabeta4203
31-03-2020
Chimie
a fost răspuns
DAU PUNCTE!!!!!!!!
Răspuns :
Justina2004
Justina2004
31-03-2020
Răspuns:
Am făcut și eu acest exercițiu la școală si asa l-am rezolvat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. Se Dă Textul: Ochiul Lucid Al Cărții Îmi Disecă Şi Îmi Traduce Gându-nnoitor - Cartea Îmi Este Înger Păzitor. Eu Sunt Copilul Tău, Bibliotecă. Tipul Strofei
Bună Ziua! Rezolvarea La B Și D, Va Rog! :)
Exprimă-ți Prefința Pentru Unul Dintre Personajele Literare Din Basmul Studiat,evidențiit Două Trăsături Morale Ale Acestuia (6-7 Rînduri) Vă Rog Am Nevoie Urge
Fetele Din Clasa Noastră Ah Pregătit Pentru Expoziția Scolii 25 De Cusături Iar Împletituri Cu 5 Mai Puține.Cate Obiecte Au Pregătit Fetele Pt Expoziție? Cate
Vă Rog, Un Text Despre Domnia Și Reformele Lui Alexandru Ioan CuzaDau 40 Puncte Și Coroană Vă Rog Repede!!!
Exercitiul 4 Te Rog Cel De La Exersează....
Suma A Trei Nr Este 718,primul Nr Este 460.care Sunt Celelalte Doua Nr ,daca Diferenta Dintre Ele Este 36?
2. Stabileşte Raportul Corect! Evanghelie Palestina Amvon Bethleem Pildă Relatări Scurte Cu Înțeles Simbolic Casa Pîinii Carte Se Descrie Viața Pămîntească A Do
Lungimea Înălțimii Prismei Patrulatere Regulate ABCDA₁B₁C₁D₁ Este Egală Cu Lungimea Diagonalei Bazei ABCD. Determinați Volumul Prismei, Dacă AB = 3√2 Cm. Rezolv
Exprimă-ţi Preferinta Pentru Unul Dintre Personajele Literare Din Basmul Studiat, E Denţiind Două Trăsături Morale Ale Acestuia (6-7 Rânduri).