RO Study
👤
Popescu10feb
Popescu10feb
31-03-2020
Limba română
a fost răspuns
Cuvant opus pentru "fierbe"?
Răspuns :
Pateu7
Pateu7
31-03-2020
Răspuns:
Rece, înghețat
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Itsgeanina
Itsgeanina
31-03-2020
Răspuns:
fierbe-a raci,crud
bafta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Compunere Narativa De 20-25 De Randuri In Care Sa Prezinti O Intamplare Care Ar Fi Putut Avea Loc In Castelul Estense Din Ferrara In Secolul Al XIV-lea.
A=1+5+5^2+...5^2013 Este divizibil Cu 6
La Examen Cand Imi Da Sa Zic Functia Sintactica A Unui Cuvant Iar Acel Cuvant Este La Modul Nepersonal, Trebuie Sa Zic Si Ca E La Modul Nepersonl Sau E De Ajuns
Stie Cineva Toate Propozitiile Principale Pentru Fiecare Subordonata? Ma Refer La P.P. Particularizate. Am Nevoie Urgent :3
O Fraza In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Subiectiva Introdusa Printr-un Adj. Pron. Rel.
Ce Parte De Vorbire Sunt . Foile De Geam Au Aparut Abia In Secolul Al 11lea La Mestesugurii Germani
Un Acvariu In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Lungime De 120cm, Latimea De 50cm Si Inaltime De 100cm.In Acvariu Se Afla 540 L Apa. Intr-o Saptamna Din Ac
Salut, Mâine Am Examen, Cine Îmi Poate Da Și Mie Următoarele Trăsături Ale Operelor: Basm / Gen Dramatic / Fabulă / Cât Mai Ușor De Înțeles.
Cu Ce Se Contrag Prop. Conditionale,concesive,consecutive?
Un Enunt In Care Substantivul Coleg Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Substantival Apozitional.