RO Study
👤
Urs1234
Urs1234
31-03-2020
Matematică
a fost răspuns
Ma ajuta cineva va rog
Răspuns :
Miculpiticul
Miculpiticul
31-03-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:o doime 2 treimi 2patrimi 1 cincime
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr Un An Oarecare, Trei Luni Consec. Contin Exact Cate 4 Dumi Nici Fiecare.Demonstrati Ca Una Dintre Ele Este Februarie. Va Rog Sa. Mi Rasp Repede Am Nevoie D
Intreitul Unui Numar Se Aduna Cu 200 .Rezultatul Se Scade Din Produsul Numerelor 120 Si 50 ,obtinandu-se Catul Numerelor 460000 Și 100 .Care Este Numarul??Vă Ro
Într-un Bazin Sunt 160 Litri De Apă.Pentru A Scoate Apa Din Bazin Se Folosește O Pompa Care Golește Bazinul In 9 Minute Si 36 De Secunde. Dacă În Bazin Ar Fi 10
Va Rog Frumos Sa Imi Dati O Descriere A Unui Castel .Si Ce Are El În Interior Si Exterior .Si Camerele Lui . Sa Fie Mai Lungă!!
Aflați Un Număr Natural Care Împărțit La 15 Da Catul 18 Și Restul 12
Intro Orchestra Erau8 Xilofoane, Tambal Dublul Xilofoanelor, Iar Jumatate Din Nr Xilofoanelor Erau Saxofoane Cite Instrumente Muzicale Erau In Pat
Daca Se Aseaza Cate 2 Elevi In Banca, Ramane Un Elev In Picioare Si 3 Banci Libere. Daca Se Aseaza Cate 3 In Banca, Raman 7 Banci Goale. Cati Elevi Sunt In Clas
Se Citesc De La Tastatura 2 Numere Naturale Distincte Fiecare De Maximum 7 Cifre.Sa Se Afiseze Catul Si Restul Impartirii Celui Mai Mare Dintre Cele 2 Numere La
Dați Exemplu De Număr Real T Pentru Care [tex] | \frac{t}{2} | > 1[/tex]și[tex] | \frac{t}{4} | < 1[/tex]
Va Rog Ajută-mă Ex 4 B) Dau Coroana