RO Study
👤
Лера
Лера
10-03-2015
Istorie
a fost răspuns
propozitii istorice cu :whig si tory
Răspuns :
Chiciucnatalia
Chiciucnatalia
10-03-2015
Membrii partidului Whig luptau pentru principii libere si pentru instaurarea reformelor dar membrii partidului Tory pledau pentru pastrarea privilegiilor regalitatii.
Sper ca te-am ajutat:D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Am Si Eu Nevoie De O Descriere A Unei Tari , Sa Fie Cat Mai Usoara, In Limba Engleza, Nu Mult Dar Sa Fie Buna, Multumesc!
X+y=3 y+z=5 x+z=4 aflati X,y,z
Un Elev A Rezolvat Jumatate Din Problemele Propuse,iar Celelalte Le Va Rezolva In 3zile.Numarul Problemelor Rezolvate In Aceste Trei Zile Este Suma A Trei Numer
Afla Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Numar Natural Care Indeplinesc Condițiile:•cifra Zecilor Este Egala Cu Produsul Dintre Cifra Unitatilor Si A Sutelor;•produsul
Cate Verbe Sunt In Propozitile:As Fi Vrut Sa Stea S-o Prind.A Venit Incoa Sarind. si Ziceti Care Sunt
Scrie Ce Parte De Vorbire Este Cuvantul "lui" Din Structura "in Sufletul Lui", Apoi Alcatuieste Un Enunt In Care Aceasta Sa Fie O Parte De Vorbire Despre Care A
Completeaza Grila Stiind Ca Toate Cuvintele Incep Cu Vocala A 1.prima Litera Din Alfabet 2.unicatea De Masura A Suprafatei 3.lemn Dupa Ce Da Caldura 4.se Di
Pe O Banchiza S Au Adunat 2 Grupuri De Punguini. In Primul Grup Se Afla 48 De Pinguini ,iar In Al Doilea Grup Se Afla 32 Se Pinguini . Dupa Cateva Ore Din Prim
"da Unui Clovn Degetul, Iar El Va Lua Toată Mâna" Comentati Afirmatia
1) Actiunile Negative Ale Omului Asupra Faunei Terestre Sunt; 2) Actiunile Negative Ale Omului Asupra Faunei Acvatice Sunt;