RO Study
👤
Lalabu
Lalabu
30-03-2020
Limba română
a fost răspuns
Vă rog să mă aajutaț. Dau 5 stele.
Răspuns :
Adrian1234193
Adrian1234193
30-03-2020
Răspuns:
intrusul e învață. sper ca te-am ajutat
Answer Link
Einstein55
Einstein55
30-03-2020
.
.
.
.
.
.
.
.
.
învață
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care este definitia la Fungicide?
Compunere Despre Primavara In Care Sa Folositi Expresi Din George Cosbuc- Vestitori Primaveri
Indicati Greseala Din Expresia Folosita De Pristanda: Ce-mi Dă În Gând Ideea.URGEEEEEENT!!
Va Rog Enunturi Cu Expresiile Albastrul Mai ,timp Bun De Strengarie ,se-neaca In Colb,latra-n Vant ,trec Lenes Un Roi De Frunze
Am O Problema Cu Un Exercitiu...Creati Prin Sufixare, De La Cuvintele Date, Urmatoarele Cuvinteputina-diminutivCasă-augmentativCat Mai Repede Va Rog
Comentati Unul Dintre Proverbe:a) Art Is Long, Life Is Short. Saub) Art Is Power.Da Comentarea Sa Fie Asa Pentru Clasa A 7-a.
Enunturi Scurte Cu Numerale A Cite Trei Al Noulea Un Sfert Sa Aiba Valoare Substantivala
Un Autoturism A Parcus Distanta Dela Orasul A Pina La Orasul B Timp De 7 H Si 30 Min,in Modul Urmator:prima Jumatate De Distanta Cu Viteza De 70 Km/h, Iar Ceala
Afla Numarul Cu 364 Mai Mare Decit Suma Dintre Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Numar Care Se Poate Forma Cu Cifrele 3, 4 , 1.
Rezolvatimi Si Mie Vaaa Rooog Problema Asta: Media Aritmetica A Doua Numere Este 4,7 ,iar Unul Din Ele E Cu 1,5 Mai Mare Decat Celalalt.Aflati Numerele.