RO Study
👤
Bettyka81
Bettyka81
29-03-2020
Matematică
a fost răspuns
2x[2,7+2 1/3]-5 1/9
Răspuns :
Romaniucromina
Romaniucromina
29-03-2020
Răspuns:
sper că te-am ajutat !!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Restul Impartirii Unui Numar La 2004 Este 20, Iar Restul Impartirii Laceluiasi Numar La 2005 Este Tot 20. Ce Rest Se Obtine La Impartirea Numarului La 15
La Scoala Lui Andrei Sunt 72 De Elevi In Clasa A3.In Clasa A 3A Sunt 25 Elevi,in Clasa A 3B Numarul Elevilor Reprezinta Produsul Numerelor 8 Si3,iar Ceilalti Su
Unui Element Ce Are Numarul De Masa 31 Ii Mai Lipsesc 3 Electroni Pentru A Avea Pe Stratul Al Treilea Configuratia Stabilita De Octet.Identifica Elementul
Doua Cuvinte Cu Sens Detonativ Si 2 Cu Sens Conotativ Din Versurile Urmatoare :-Ea Sta Plictisita Si Foarte Frumoasa/ Parul Ei Negru Este Suparat/ Mana ei Lumi
Precizati Cazul Si Functia Sintactica Ale Substantivelor Subliniate ;1. In Anglia,ceata, Ploaia Si Umbrelele sunt La Ele Acasa.2. Cred Ca James se Simte Bine in
O Compunere De O Pagina Cu Titlul Am Nevoie De Modele In Viata?
Cum Afli Inversa Unei Matrici De Ordinul 3?
Ana Si Ionut Au Impreuna 117 Lei. Ana Are Cu 7 Lei Mai Mult Decat 5/6 Din Suma Pe Care O Are Ionut. Ce Suma Are Fiecare Copil.
Datimi Exemple Cu Stea Sa Fie Complement Direct,subiect,nume Predicativ,atribut Substantival.Multumesc.
Un Grup De Excursionisti Estimeaza Ca E Posibil Sa Mearga Foarte Mult Pe Un Drum Facand 25 De Pasi De 60 Cm In 15 Secunde . Calculati Viteza In Km/h. Ei Intent