RO Study
👤
Andreimarian20p5j8we
Andreimarian20p5j8we
29-03-2020
Matematică
a fost răspuns
x+5=-4.Va rog repede!
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-03-2020
Răspuns:
- 9
Explicație pas cu pas:
x + 5 = - 4
x = - 4 - 5
x = - 9
Answer Link
Ciupefoto
Ciupefoto
29-03-2020
Răspuns:
x=-4-5 ; x=-9
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Functia De Gradul Al Doilea Al Carei Grafic Este Tangent Axei Ox In Punctul Cu Abcisa -4 Și Trece Prin Punctul A (-2,-4) VĂ ROG AJUTA ȚI MA
Ce Inseamna PAMPLEMOUSSE?Acest Cuvant Mi La Spus O Fata,si Stiu Ca Este In Franceza,dar,nu Mi-a Spus Si Ce Inseamna.
Demonstrati Ca Ploaie De Vara De Emilia Plugaru Apartine Speciei Pastel Fara In Primul Rand In Concluzie ....
O Fabrica De Var A Expediat Intr-o Zi 624 De Vagoane Cu Var, Iar A Doua Zi A Expediat De Trei Ori Mai Putine Vagoane. Cate Vagoane Cu Var Mai Mai Are De Expedia
Suma A Patru Numere Consecutive Impare Este 500. Care Sunt Nr???? Varooooog Ajutor
Dezvolta,prin Doua Propozitii Subordonate,enuntul ,,Mos Timofte Scutura Indelung Clopotelul``
[tex] \lim_{x \to 0 } \frac{ln^2(x+1) }{ X^{2} } =1 [/tex] Sau [tex] \lim_{x \to 0 } \frac{ln^2(x+1) }{ X } =1[/tex]? Eu Am Aplicat Pana Acum De Multe Ori Pri
Cum Se Aduce 8 Decagramea In Grame?
AJUTATIMA VAROG CIT VA FI 258964731+2457-2486/3=
Un Grup De Turisti Parcurge Un Traseu In Trei Zile, Astfel: In Prima Zi Un Sfert Din Lungimea Traseului, A Doua Zi Jumatate Din Rest Si Inca 1,5 Km, Iar A Treia