RO Study
👤
Bog814dan
Bog814dan
29-03-2020
Chimie
a fost răspuns
Cum veti nota n atomi ai unui element y
Răspuns :
Pokju8888
Pokju8888
29-03-2020
Răspuns:
Explicație:
nE nH
n Cu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Numarul Xy+8x+8y Totul / 9 Este Natural, Pentru Orice Xy Cifre Date. Multumesc! Astept Raspuns.
Calculeaza Suma Nr.a B C Unde A Este Cel Mai Mare Nr.de 3 Cifre Cu Suma Cifrelor 10 B Este Diferenta Dintre Cel Mai Mic Numar De 3 Cifre Si Cel Mai Mic Nr.de Tr
Un Elev A Rezolvat 8 Probleme , Iar Altul A Rezolvat 10 Probleme. Cat La Suta Din Numarul Problemelor Rezolvate De Cel De-al Doileaa Elev Reprezinta Numarul De
Ajutatima 7a-5a= mai Unu:2x+3x=
Aflati Suma Dintre Produsul Si Diferenta numerelor 56si8
Imi Spune-ti Va Rog O Propozitie Cu "marea Lumii Simfonie"
[tex] \sqrt{9 ^{2}+12 ^{2} } - \sqrt{121} [/tex]va Rog Ajutati-ma Si Explicati-mi. Maine Am Test Si Vreau Sa Iau Macar 6.
Comenteaza In 3-5 Randuri(30-50 De Cuvinte) ,urmatoarea Secventa: Nu StiU Pentru Ce,dar,cand Te Vezi Deasupra Tuturor,te Simti Mai Mult Decat Ceea Ce Esti; Si S
Un Sfert Din Cartile Unei Biblioteci Sunt Cu Poezii.Horia Le-a numarat Si A Gasit 114 Bucati. Calculeaza Cate Carti Sunt In Total In Acea Biblioteca.
Un Caiet Si O Carte Costa42lei,aceiasi Carte Si Un Ghiozdan Costa244lei,iar Acelasi Caiet Si Acelasi Ghiozdan Costa208lei .cat Costa Fiecare Obiect?