RO Study
👤
Grtwzu99
Grtwzu99
28-03-2020
Matematică
a fost răspuns
am nevoie de ajutor urgent pls !!!
Răspuns :
Danipet64
Danipet64
29-03-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Motiveaza Folosirea Virgulei Din Propozitia:Trista Veste,prieteni,sa Ne Gatim De Moarte
| X + 1/2 | + | Y - 1/2 | = 0 , Atunci X * Y = ?
URGENT!!!Vreau Si Eu O Descriere A Sufletului Cat Mai Frumoasa..Multumesc Anticipat!!!
Sa Se Afle Toate Numerele Naturale Mai Mici Decat 2000 Care Impartite Cu 24,30,18 Dau De Fiecare Data Restul 7.
Expresia ,,fiecare Om Trebuie Sa Aiba Un Secret Al Lui ,,este Falsa Si Trebuie Gasite Argumente Pentru A O Combate.Cred Ca Nu Este Adevarat Ca ,fiecare Om Trebu
As Dori O Compunere Cu Titlul ''O Intamplare Amuzanta In Timpul Prezentarii Unei Carti''.Va Rog. (10-15 Randuri)
Imagineaza-ti Urmatoarea SituatieTe Numesti Tudor/Teodora Serbanescu Si Esti Elev/a In Clasa A VIII-a In Tecuci.Redacteaza I Scrisoare ,de 12-18 Randuri, In Car
Buna,as Vrea Si Eu Rezumatul La " Urgent" , " Lache Si Mache" , Si "Politica" De Ion Luca Caragiale Va Rog :D
Motiveaza Folosirea Virgulei Din Propozitia:Trista Veste,prieteni,sa Ne Gatim De Moarte
Unui Produs, Care Costa 150lei, I Se Micsoreaza Pretul Cu O Treime, Iar Apoi Acesta Se Mareste Cu P%, Astfel Incat Pretul Sa Redevina Cel Intial. Determinati