👤

Redactează o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare petrecuta in timpul festivalului ciresilor infloriti

Răspuns :

Răspuns:

Explicație:

Era vară . La televizor am văzut o reclamă la Festivalul cireșilor înfloriți. Am rugat-o pe mama mea să mergem și a acceptat. Ajungând acolo și văzând cât de frumos este am zis că vreau să stau mult și bine. Totul era verde și roșu. În dreapta mea erau oamenii care mâncau cireșe și care sculptau în lemn. În stânga mea era un afiș pe care scria   Florile de cireș simbolizează întoarcerea primăverii, dar este o încântare să le admiri. De fapt, a admira florile de cireş este o petrecere a timpului .Și se referă la tradiţia japonezilor de a face picnic sub cireşii înfloriţi şi a petrece timpul cu prietenii și familia. După ce am citit asta ,mama m-a luat de mâna și am mers prin poiana unde se ținea festivalul . Ajungând la capătul ei am văzut un concert cu o orchestră cunoscută. Am ascultat și după am plecat acasă. Trebuie să recunosc că a fost foarte frumos la Festivalul cireșilor înfloriți . Dea-bea aștept să mergem data viitoare!