RO Study
👤
Timmea3
Timmea3
27-03-2020
Geografie
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă !!!!!
Răspuns :
Bsiakebiao
Bsiakebiao
27-03-2020
Răspuns:
6/\
3()
2M
1D
sper ca intelegi xe vreau sa iti zic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prieteni,spuneti-mi Va Rog Care Au Fost Urmarile Suzeranitatii Otomane In Tarile Romane?P.s.si Ce Inseamna Suzeranitate Otomana?!)
Calculati Aria Unui Dreptunghi Ce Are Dimensiunea : a)L=13 M, L=8 M B)L=6,7 M, L=12 Dm c)L=0,5 Dam, L=3,2 M
Suma A Trei Numere Este 41. Al Doilea Numar Este Cu 4 Mai Mare Decat Primul, Iar Al Treilea De Trei Ori Mai Mare Ca Al Doilea. Afla Numerele.
Determinati X Apartine Z* Pentru Care 3(x-2)+5 Supra 2 Mai Mic X+2 Mai Mic 4(z+3)+1 Supra 3 ?
As Vrea Si Eu O Intamplare Cu Efectele Viscolului Si Ale Gerului.Plz,am Nevoie Rapid!! :D
Bunicul A Depozita Vinul Din Toamna Aceasta In 10 Bidoane Identice.Stiind Ca A Produs In Total 80 De Litri De Vin ,afla Cati Litri De Vin Sunt In 4 Bidoane.Daca
O Pompa Electrica Scoate Din Fintina 30 L De Apa In 12 Secunde Cita Apa Scoate Pompa In 10,18sec Dar In 2min
Enzime Copiaza Rebusul Pe Caiet Si Rezolva-l: 1)Categor ie De Enzime Care "ataca" Substante Poteice; 2)Doar Ele Pot Fi Absorbite; 3)Enzima Din Saliva; 4)Serie D
Buzele Unui Trapez Cu Lungimea De 6 Cm Si 4 Cm.Atunci Linia Mijlocie A Trapezului Are Lungimea De...cm
Un Turist Parcurge Un Traseu Astfel,in Prima Zi 25% Din Traseu,a Doua Zi Doua Treimi Din Rest Ramanandu-i Pentru A Treia Zi 15 Km.calculati Lungimea